+31 546 - 588 200

Duurzaam ondernemen

Van Merksteijn International is één van de grootste producenten van wapeningsproducten en hekwerkpanelen ter wereld. Kwaliteit van processen (en daarmee de producten), onze arbeidsomstandigheden en de bijkomende milieueffecten, zijn onze absolute topprioriteiten. Hetzelfde geldt voor duurzaamheid. Van Merksteijn International is vastbesloten om te voldoen aan de behoeften van vandaag, zonder afbreuk te doen aan de behoeften van morgen. Zo draaien we zowel Almelo en Dendermonde o.a. volledig op groene stroom.

In een veranderende wereld die steeds strengere klimaatdoelen stelt, zetten wij in de toekomst nóg meer in op duurzaamheid. Zo verminderen we transportemissies door ons intern transport te elektrificeren (heftrucks, hoogwerkers etc), onze transporteurs te stimuleren tot het gebruik van schonere motoren én ons fossiele brandstofverbruik per product te verminderen. We willen immers onze planeet schoner achterlaten dan ze nu is.

Op deze pagina vindt u relevante informatie over dit onderwerp, zoals een kopie van ons beleid omtrent duurzaamheid en een overzicht van onze belanghebbenden.

    Contactformulier